Goedkoop vliegen naar Tanger

Tanger is een Marokkaanse stad die ligt aan de Straat van Gibraltar. Het ligt in het noordelijkste gedeelte van Marokko en daardoor een belangrijk knooppunt tussen de continenten Afrika en Europa. Tanger is een erg populair vakantiegebied en staat bekend om unieke combinatie van Spaanse en Marokkaanse invloeden.

Het vliegveld van Tanger

Hoewel Tanger een echte havenstad is en aangesloten is op de hogesnelheidslijn naar Casablanca, zullen veel reizigers toch nog deze stad vliegen. Het internationale vliegveld (luchthaven Ibn Batouta) ligt zo’n 20 kilometer buiten het centrum van Tanger. Het vervoer van en naar het vliegveld is goed geregeld. Het vliegveld biedt een aantal interessante mogelijkheden voor het goedkoop vliegen naar Tanger. Hieronder vindt je meer informatie over goedkope vliegticket naar deze Marokkaanse bestemming.

Goedkoop vliegen naar Tanger

Als je goedkoop wilt vliegen, dan zijn er een aantal mogelijkheden die het vergelijken waard zijn. De prijzen veranderen vaak regelmatig, afhankelijk van de vraag naar vluchten naar Tanger. Daarnaast zijn er altijd aanbiedingen voor goedkope vliegtickets. Vanuit Nederland is er eigenlijk maar één optie om direct naar Tanger te vliegen en dat is vanaf Schiphol met Royal Air Maroc. Voor een vergelijkbare prijs vlieg je vanaf Brussel naar Tanger, dit is ook met Royal Air Maroc. Vanaf Airport Weeze en je een stuk goedkoper vliegen, dit kan soms wel de helft van de prijs schelen! Vanaf Weeze vlieg je met Ryanair. Vergelijk de tickets vanaf Brussel, Schiphol en Weeze goed en houdt er ook rekening mee dat er extra kosten voor bijvoorbeeld parkeren en bagage gerekend kunnen worden.

Goedkope vliegtickets

Als je op zoek bent naar een goedkoop vliegticket, is het erg verstandig om ruim voor vertrek een vliegticket te kopen. Zeker in het hoogseizoen kan de vraag naar vakanties in Marokko erg hoog zijn. Dit levert vaak hoge prijzen op en dat is helemaal niet nodig. Als je een budget hebt waar de directe vluchten niet binnen passen, is het ook mogelijk om te kijken naar indirecte vluchten of vliegtickets naar vliegveld in de buurt van Tanger. Het is ook altijd handig om aanbiedingen van luchtvaart maatschappijen in de gaten te houden.

Tanger en omgeving

Tijdens een vakantie in Tanger zijn er een behoorlijk aantal bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden. Hieronder zullen we drie tips geven wat betreft de bezienswaardigheden. Cap Spartel is één van deze drie tips. Cap Spartel is een prachtige baai niet ver van Tanger af. Een heerlijke locatie om tot rust te komen en van de omgeving te genieten. Het Forbes museum is ook zeker een aanrader. De collectie van loden soldaten is erg indrukwekkend. Niet ver van Tanger ligt Asilah, een stadje met een authentieke binnenstad.
Uitzicht Tanger