Goedkoop vliegen naar Bilbao

Bilbao is een stad gelegen in Noord-Spanje. In tegenstelling tot het overgrote deel van Spanje, is het klimaat hier gematigd en daardoor voor veel mensen aangenaam. Bilbao heeft een vliegveld dat dient als toegangspoort voor heel Noord-Spanje. De vluchten richting Bilbao worden maar beperkt aangeboden en de prijzen tussen de vliegtickets verschillen enorm. Als je goedkoop wilt vliegen naar Bilbao is het verstandig verschillende opties te bekijken.

Het vliegveld Bilbao Airport

Het vliegveld Bilbao Airport of Aeropuerto de Bilbao is het belangrijkste vliegveld van Noord-Spanje. Jaarlijks maken zo’n vier miljoen passagiers gebruik van dit vliegveld. Voor een groot deel zijn dit binnenlandse vluchten, maar het is ook mogelijk om vanuit bijvoorbeeld Nederland naar Bilbao te vliegen. Het vliegveld van Bilbao ligt maar een enkele kilometers van het stadje Bilbao en is gemakkelijk te bereiken.

De omgeving

De omgeving van Bilbao biedt verschillende mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken. Het stadje zelf heeft een karakteristieke uitstraling en bied op cultureel gebied verschillende bezienswaardigheden. Naaste enkele musea en kerken, zijn er ook veel kunstwerken te vinden in Bilbao.

Goedkoop vliegen naar Bilbao

Het aanbod aan vluchten naar Bilbao is het grootste deel van het jaar erg beperkt. Dit kan er voor zorgen dat de prijzen voor het vliegen naar Bilbao erg verschillen. De adviezen die nu volgen gaan vooral over de gemiddelde prijsverschillen. Het is altijd verstandig om de prijzen tussen luchtvaardmaatschappijen zelf te controleren. Over het algemeen is het vliegen vanaf Schiphol met Veuling een goedkope optie. Iberia biedt ook vluchten aan vanaf Schiphol naar Bilbao, maar deze zijn meestal iets duurder. Wat in een groot deel van de gevallen de goedkoopste opties is, is het vliegen vanaf het vliegveld Brussels Airport met Brussels Airways. Dit heeft vaak wel als nadeel dat er meer reiskosten naar het vliegveld zijn, maar het vaak veel goedkopere vliegticket maakt veel goed.

Aanbiedingen

Omdat de prijzen van goedkope vluchten naar Bilbao snel veranderen, is het verstandig om vroegtijdig op zoek te gaan. Goedkoop vliegen naar Bilbao is ook mogelijk door de vele aanbiedingen die bijvoorbeeld op het internet te vinden zijn. Vergelijk deze goed op de randvoorwaarden, want hier zitten regelmatig verschillen in.
Afbeelding Museum Bilbao