Goedkoop vliegen naar de Costa Blanca

De Costa Blanca is de naam voor de kust ten Noordoosten van Spanje. Bekende badplaatsen aan de Costa Blanca zijn Alicante en Benidorm. Deze kuststreek staat bekend om de mooie stranden en het heerlijke eten. De Costa Brava is dan ook voor veel mensen een prima streek om de vakantie door te komen.

De Costa Blanca

De Costa Blanca naast de prachtige standen nog veel meer te bieden. Cathedralen, diverse culturele bezienswaardigheden en vele wandelroutes in de Spaanse natuur zijn maar een paar voorbeelden. Voor liefhebers van cultuur en natuur is het zeker een aanrader om van te voren wat voorbereidingen te treffen. Tijdens een korte vakantie is er namelijk maar een klein deel van de schoonheden in deze regio te bewonderen.

Badplaatsen Costa Blanca

Er zijn meer dan toen echte badplaatsen aan de Costa Blanca. Deze hebben zich grotendeels toegespitst op het toeristme. Twee bekende badplaatsen zijn Alicante en Benidorm. Alicante heeft ook een vliegveld en is daarom een mooi begin van een vakantie aan de Costa Brava. De vliegvelden van Murcia en Valencia zijn ook twee vliegvelden waar je naartoe kan vliegen om je vakantie aan de Costa Brava te beginnen.

Vliegveld Costa Blanca

Als je op Costa Blanca vakantie gaat, dan zijn er drie vliegvelden die dus voor de hand liggen. Daarvan zijn Alicante en Valencia naar onze mening het interessantste, gezien het aanbod en de prijs/kwaliteit verhouding. Van beide vliegvelden hebben we meer informatie verzameld over bijvoorbeeld de goedkoopste vluchten vanaf Nederlandse vliegvelden. Klik op de onderstaande links voor meer informatie.
Afbeelding Costa Blanca