Goedkoop vliegen naar de Costa Del Sol

De Spaanse Costa’s zijn populaire vakantiebestemmingen. Het overgrote deel van de toeristen vliegt er naar toe. De prijzen voor tickets lopen erg uit één. Hier vind je tips en informatie over goedkoop vliegen naar de Costa del Sol.

Costa del Sol

De Costa de Sol ligt in het zuiden van Spanje. Het is de kuststreek van Andalusië en vrij vertaald betekend de naam Kust van de Zon. Dit verwijst natuurlijk naar de vele zonuren die deze regio biedt. Een groot deel van de toeristen die naar deze kuststreek vliegt, ariveert op het vliegveld van Malaga. Een interresant alternatief is het vliegveld van Sevilla.

Badplaatsen

De meest bekende badplaatsen van de Costa del Sol zijn Torremolinos, Marbella en Nerja. Daarnaast zijn er nog tientallen badplaatsen waar je je vakantie aan de Costa del Sol door kunt brengen. Ook Malaga ligt aan deze kust streek. Het vervoer tussen deze badplaatsen is redelijk goed geregeld en niet al te prijzig.

Goedkoop vliegen naar de Costa del Sol

Over het goedkoop vliegen naar Malaga of Sevilla worden op de volgende twee pagina’s meer vertelt. Wij raden aan om de vliegtickets naar deze twee vliegvelden goed met elkaar te vergelijken. Let er wel op dat vliegen op Sevilla het nadeel heeft dat je verder van de Costa del Sol zit, terwijl Malaga Airport een stuk dichter bij de kust ligt.
Afbeelding Costa Del Sol