Goedkoop vliegen naar Ibiza

Ibiza staat bekend als het feest eiland van de Middellandse zee. Op dit eiland zijn iedere zomer veel bekende artiesten aanwezig. Dit trekt veel jongeren aan, maar daarnaast trekt het mooie eiland met haar prachtige stranden ook veel toeristen die van de zon willen genieten.

Het vliegveld van Ibiza

Het vliegveld van Ibiza wordt vooral gebruikt voor internationale vluchten en is vooral actief in het hoogseizoen. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar het vliegveld van Ibiza aanbieden. Het vliegveld ligt een paar kilometer ten zuidwesten van de plaats Ibiza Stad en is zeer makkelijk te bereiken.

De trekpleisters

Het nachtleven op Ibiza is zeer bekend bij de meeste toeristen. Vooral in de zomer zijn er veel beroemde DJ’s en artiesten te vinden op het eiland. Dit trekt veel jongeren aan die op Ibiza de tijd van hun leven hebben. Het eiland heeft ook een zeer gunstig klimaat. Zeker in het hoogseizoen is er amper kans op neerslag en zijn er constante hoge temperaturen. De vele zonuren tijdens de zomer maanden maken dit eiland ook erg geschikt voor zonaanbidders. Een aanrader is Cala Llonga. Dit is een strand waar voor iedereen plaats is. Dit is de ideale plek om bij te komen van een geweldige nacht, maar is dus ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Goedkoop vliegen naar Ibiza

Vooral in het hoogseizoen is er veel vraag naar vluchten naar Ibiza. Dit kan de prijs van de vliegtickets erg opdrijven. Het is daarom aan te raden om vroegtijdig op zoek te gaan naar een goedkoop vliegticket. Vanuit Nederland zijn er een aantal interessante mogelijkheden. Vanaf Schiphol bied Veuling regelmatig een manier om goedkoop naar Ibiza te vliegen. Ook Eindhoven Airport biedt de mogelijkheid om goedkoop naar Ibiza te vliegen, vaak nog goedkoper dan vanaf Schiphol. Dit kan zowel met Transavia als met Ryanair. De prijzen tussen deze twee low cost maatschappijen verschilt vaak niet veel. In het geval de vraag naar vluchten erg groot is, is het ook mogelijk om over de grens te kijken. Het vliegveld in Weeze biedt redelijk goedkope vluchten naar Ibiza aan.

Aanbiedingen

Op het internet zijn er vaak veel aanbiedingen te vinden. Zeker als op tijd begonnen wordt met de zoektocht naar een goedkoop vliegticket. Door veel opties te vergelijken kan vaak vele euro’s worden bespaard.
Afbeelding Ibiza