Met Royal Air Maroc goedkoop vliegen naar Marokko

Royal Air Maroc is één van de belangrijkste aanbieders van vliegtickets naar Marokko vanuit Nederland en omgeving. Als het gaat om goedkoop vliegen naar Marokko is Royal Air Maroc dus een belangrijke aanbieder. Hier vind je meer informatie over de vliegtickets die de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko aanbiedt.

Bestemmingen Royal Air Maroc

Royal Air Maroc heeft een vloot van 46 vliegtuigen die regelmatig wordt uitgebreid. Vanaf de hub in Casablanca zijn er veel bestemmingen te bereiken. In totaal zijn met deze maatschappij 69 directe bestemmingen te bereiken. Een groot deel van de bestemmingen ligt in Europa, hoofdzakelijk in Frankrijk, Spanje en Duitsland. Daarnaast vliegt Royal Air Maroc ook naar een aantal bestemmingen in Afrika (o.a. Caïro en Algiers), Azië (o.a. Bahrein en Singapore) en Amerika (o.a. New York en Los Angeles). Ook binnen Marokko is er een ruime keuze aan bestemmingen. Hieronder vallen onder anderen Agadir, Tanger, Fez, Marrakesh en Oujda.

Goedkoop vliegen met Royal Air Maroc

Als je opzoek bent naar goedkope vliegtickets naar Marokko heeft Royal Air Maroc een aantal vluchten die interessant kunnen zijn. Vanaf Schiphol zijn er vluchten die direct vliegen op Agadir, Fez, Tanger en Nador. De prijzen voor de vliegtickets voor deze vluchten zijn meestal prima als je kijkt naar de service van de maatschappij. Ook vanaf het vliegveld van Brussel is het mogelijk om te vliegen met Royal Air Maroc. Het aantal bestemmingen dat direct te bereiken is vanaf Brussel is iets groter als je het vergelijkt met Schiphol, al liggen de prijzen vaak iets hoger.

Goedkope vliegtickets Marokko

Als het gaat om goedkoop vliegen met Royal Air Maroc zijn er verschillende mogelijkheden. Het is altijd aan te raden om niet op het laatste moment op zoek te gaan naar een goedkoop vliegticket. Dit resultaat vaak in een onnodig hoge prijs, omdat de vlucht die je wilt hebben al bijna vol zit. Ook is het verstandig om aanbiedingen in de gaten te houden. Vergelijk de tickets van Royal Air Maroc ook goed met andere aanbieders als Transavia en Ryanair. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs, maar ook naar de overige voorwaarden wat betreft bagage en maaltijden.

Algemene indruk Royal Air Maroc

Er zijn veel verschillende ervaringen als het gaat om vliegen met Royal Air Maroc. Een veel gehoorde opmerking is dat het personeel een erg afstandelijke en formele houding aanneemt. De maaltijden die worden aangeboden tijdens de vluchten zijn goed en het interieur is van hoge kwaliteit. De voorzieningen worden goed schoongehouden. Hierdoor is de algemene indruk van deze luchtvaartmaatschappij behoorlijk goed.
Afbeelding Boeing 747